Firma Fix Catering opracowała dietę z myślą o sportach wytrzymałościowych. Endurance doskonale nada się dla triathlonistów. Teraz z kodem „akademiatriathlonu” oszczędzisz aż 20%!
ZOBACZ TEŻ: Czy catering może oferować dietę dla triathlonistów? Dieta Endurance w Fix Catering
Dieta Endurance przygotowana jest przez triathlonistów dla triathlonistów. Składa się z lekkostrawnych posiłków szybkich do zjedzenia. Jest idealna dla zabieganych i zapracowanych osób, które chcą się odpowiednio odżywiać, ale nie mają czasu na przygotowywanie swoich posiłków.
Ogromna obniżka dzięki Akademii Triathlonu. Jak skorzystać z kodu?
Teraz dzięki współpracy Akademii Triathlonu oraz Fix Catering cenę diety Endurance obniżysz aż o 20%! Dzięki temu zaoszczędzisz aż 1/4 na ostatecznej cenie diety! Kod obowiązuje do 31 marca!
Jak skorzystać z kodu akademiatriathlonu na 20%?
- Wejdź na stronę Fixcatering i wybierz dietę Sport Endurance.
- Wybierz wariant diety, okres diety, a także wykluczenia z diety.
- Następnie wybierz dodatki do diety.
- Wpisz dane dostawy.
- Po przejściu do koszyka wpisz kod akademiatriathlonu, aby uzyskać zniżkę!
Konsultowana z najlepszymi triathlonistami
Dieta Endurance bazuje na diecie śródziemnomorskiej. Jest wysokokaloryczna i lekkostrawna. Jej rozwiązania są stale konsultowane z najlepszymi polskimi trenerami oraz triathlonistami. Dietę testują między innymi Maciej Bodnar oraz Karol Mroczkowski.
Endurance oferowana jest w kilku wariantach. Fix Catering przygotował wersję na 5 posiłków oraz 2.200 lub 2.600 kalorii z myślą o kobietach. Jednocześnie „większe” wersje diety na 6 posiłków (3.000 kalorii) oraz 7 posiłków (3.500 kalorii) świetnie sprawdzą się w przypadku budowaniu masy mięśniowej. Jeśli chcesz w niektóre dni jeszcze dołożyć kalorii, może do zamówienia dorzucić np. shake’a lub dodatkowy posiłek. To niekiedy znacznie lepsze rozwiązanie niż batony energetyczne.
Pamiętaj, że każdą dietę Endurance możesz skonfigurować pod swoje potrzeby i wymagania. Na stronie Fix Catering sprawdzisz menu w poszczególne dni oraz składniki i kaloryczność posiłków.